Μάθε περισσότερα για εμένα...

Γεια σας!! Ονομάζομαι Ιωάννα Ιωάννου, είμαι 28 χρονών και κατάγομαι από τη Λάρνακα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουνα πάντοτε μπροστά από το μικρό πινακάκι που είχα τότε και πάντα υποδυόμουν τη δασκάλα στη μικρή μου αδελφή και στις φίλες μας! Για το λόγο αυτό ήθελα πάντοτε να ασχοληθώ με την Εκπαίδευση. Αποφοιτώντας από το Πανεπιστήμιο Κύπρου ως πτυχιούχος Δημοτικής Εκπαίδευσης συνέχισα με Μεταπτυχιακές σπουδές στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας.

Λατρεύω τα παιδιά γι΄αυτό και μ' ότι έχω ασχοληθεί στη ζωή μου πάντοτε αφορούσε αυτές τις μικρές γλυκές υπάρξεις. Είμαι δημιουργός και ιδιοκτήτρια της ομάδας παιδικής ψυχαγωγίας Bee kids - Παιδική Ψυχαγωγία. Έχω εργαστεί σε σχολεία, νηπιαγωγεία, φροντιστήρια, summer school και ως babysitter για πάνω από 6 χρόνια με παιδιά από 3 μηνών μέχρι και 6 χρονών. Απέκτησα το δίπλωμα πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά ενώ έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια που αφορούν πάντοτε τα παιδιά. Η άλλη μου αγάπη εκτός από τα παιδιά είναι ο χορός. Από 8 χρονών έχω ξεκινήσει να χορεύω κι από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ. Επίσης, ασχολούμαι με την παιδική Γιόγκα και μ'αρέσει πολύ να γυμνάζομαι.

Έχω δημιουργήσει αυτό το blog για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι για να μοιράζομαι σκέψεις, ιδέες, υλικό μαζί με ανθρώπους με το ίδιο πάθος και αγάπη για τα παιδιά. Tην ίδια στιγμή, ένας πολύ σημαντικός λόγος για μένα είναι το γεγονός ότι βλέπω καθημερινά νέους γονείς οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη να ζητήσουν συμβουλές για καθημερινά τους προβλήματα και να βρουν διάφορες ιδέες για να βοηθήσουν τα παιδιά τους.

Εύχομαι να βοηθήσω, έστω και λίγο, με την δουλειά μου γονείς που θέλουν να στηρίξουν περισσότερο τα παιδιά τους ή να βρουν λύσεις σε καθημερινά τους προβλήματα και εκπαιδευτικούς που τους αρέσει να αναζητούν καινούριες ιδέες ή υλικό και έχουν το ίδιο πάθος και αγάπη για τα παιδιά. Θα χαρώ να διαβάσω και τις δικές σας σκέψεις και σχόλια.

Φιλικά

Ιωάννα Ιωάννου

Το εκπαιδευτικό υλικό που φιλοξενείται στο ιστολόγιο bee-kids.webnode.gr από την Ιωάννου Ιωάννα, διατίθεται με άδεια Creative                                                                   Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .                                                      © 2018 bee-kids.webnode.gr. All rights reserved. Author Ioanna Ioannou. Cyprus
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!