Bee parents

 

Τα καρναβάλια πλησιάζουν κι όλοι ψάχνουμε ιδέες για αποκριάτικα κοστούμια για εμάς και τα παιδιά μας. Πως θα σας φαινόταν όμως, να στολίσετε και το παιδικό καροτσάκι στο ίδιο θέμα με την στολή του παιδιού σας; Κάποιοι το έχουν σκεφτεί ήδη!

Με αφορμή την ημέρα των γραμμάτων αποφάσισα να κάνω μια έρευνα στο διαδίκτυο, να μαζέψω και να σας παρουσιάσω όλες τις δωρεάν ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες με Ελληνικά παραμύθια που μπορούσα να βρω. Αν έχω αφήσει κάποια έξω ενημερώστε με και πολύ ευχαρίστως να την προσθέσω κι αυτή.

Με απλά υλικά τα οποία έχετε στο σπίτι, πολύ πιο εύκολα απ' όσο φαντάζεστε, μπορείτε να απασχολήσετε τα παιδιά σας για ατελείωτες ώρες. Πιο κάτω σας παρουσιάζω μερικές ιδέες που μπορεί να σας εμπνεύσουν για να δημιουργήσετε κι εσείς ακόμη περισσότερα παιχνίδια για τα παιδιά σας.

Αναρωτιέστε τι να κάνετε με τα παιδιά σας τις δύσκολες εκείνες μέρες που πρέπει να παραμείνετε μέσα στο σπίτι; Ψάχνετε τρόπους για να μ βαριούνται τα παιδιά σας στο σπίτι και να απελευθερώσουν όλη αυτή την ενέργεια που έχουν χωρίς να γίνεται ένα χάος στο σπίτι; Η λύση είναι εδώ! Σας έχω φτιάξει μια λίστα με κάποια από τα πιο...

Πλησιάζουν οι διακοπές των Χριστουγέννων και όλοι μας αρχίζουμε να ψάχνουμε για Χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα μας φέρουν πιο κοντά στην μαγεία των Χριστουγέννων. Πιο κάτω σας προτείνω κάποιες απο τις πιο ωραίες Χριστουγεννιάτικες ταινίες, παλιές και καινούριες, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρέα με τα παιδιά σας αλλά και με όλη την οικογένειά...

Έψαξα και σας βρήκα τις πιο όμορφες ιδέες για να στολίσετε φέτος με τα παιδιά σας, το Χριστουγεννιάτικο σας δέντρο!Πρωτότυπες, μοναδικές αλλά και οικονομικές ιδέες για το δέντρο στο σχολείο ή στο σπίτι!

Τα πιο κάτω μυστικά είμαι σίγουρη πως θα σας λύσουν τα χέρια στις "δύσκολες" στιγμές και θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη! Έτσι θα μπορέσετε κι εσείς ως γονείς να αντιδράσετε λίγο πιο ήρεμα όταν δείτε το παιδί σας να ζωγραφίζει στον τοίχο και στα ρούχα του ή να λερώνει το χαλί και τα παιχνίδια του.

Σε λίγο καιρό είναι η γιορτή ή τα γενέθλια του παιδιού σας; Σκέφτεστε τι θα χαρίσετε στους συμμαθητές του παιδιού σας στο σχολείο; Ψάχνετε για κάτι πρωτότυπο αλλά και υγιεινό ταυτόχρονα; Σας έχω μαζέψει αρκετές ιδέες που νομίζω θα σας βοηθήσουν πολύ!

Η ώρα της κατ' οίκον μελέτης, για αρκετές οικογένειες, είναι από τις πιο δύσκολες ώρες της ημέρας. Μερικοί γονείς καταλήγουν να παρακαλούν, να φωνάζουν και να δωροδοκούν τα παιδιά τους για να ολοκληρώσουν τα μαθήματά τους. Διαβάζοντας τις πιο κάτω ιδέες, ίσως βρείτε αυτό που για εσάς και το παιδί σας ταιριάζει καλύτερα έτσι ώστε να τελειώσει...

Αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η Παγκόσμια μέρα τρίτης ηλικίας. Την 1η Οκτωβρίου εκτός από την Κύπρο μας γιορτάζει ο παππούς και η γιαγιά! Ας αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας αυτή τη μέρα και σε αυτούς γιατί πραγματικά έχουν να μας διδάξουν πολλά.. πάρα πολλά.

Έχετε τόοοοσες ερωτήσεις να κάνετε στο παιδί σας μετά την πρώτη μέρα στο σχολείο... Ρωτάτε το παιδί σας και δε σας απαντάει ή οι απαντήσεις του είναι μονολεκτικές; Εδώ θα βρείτε μερικές δειγματικές ερωτήσεις για να βοηθήσετε το παιδί σας να σας μιλήσει περισσότερο για τη μέρα του καθώς και συμβουλές που πρέπει να θυμάστε πριν του μιλήσετε.

Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Το εκπαιδευτικό υλικό που φιλοξενείται στο ιστολόγιο bee-kids.webnode.gr από την Ιωάννου Ιωάννα, διατίθεται με άδεια Creative                                                                   Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .                                                      © 2018 bee-kids.webnode.gr. All rights reserved. Author Ioanna Ioannou. Cyprus
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!