Αναστοχασμός για την χρονιά που πέρασε...

2019-01-04

Ένας όμορφος τρόπος να ξεκινήσετε το μάθημα μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Βοηθήστε τα παιδιά να αναστοχαστούν, να θυμηθούν όσα πέρασαν, καλά και κακά, τι έκαναν, που πήγαν...Με αυτό τον τρόπο θα εκτιμήσουν όσα έχουν, θα κατανοήσουν ότι ο χρόνος περνάει γρήγορα. Είναι μια ευκαιρία για συζήτηση στην τάξη. Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καταιγισμό ιδεών και στη συνέχεια να ακολουθήσει μια έκθεση από τους μαθητές για ανάπτυξη και παραγωγή γραπτού λόγου. 

Στο φύλλο εργασίας τα παιδιά μπορούν να συμπληρώσουν το αγαπημένο τους φαγητό, τραγούδι κλπ της χρονιάς που πέρασε, τι καινούριο έμαθαν που δεν γνώριζαν πιο πριν καθώς επίσης και την πιο όμορφη και την πιο δύσκολη τους στιγμή. Αντί να γράψουν επίσης θα μπορούσαν να ζωγραφίσουν για παράδειγμα την πιο όμορφη τους στιγμή. Ακόμη, στο πάνω δεξιά μέρος του φύλλου εργασίας υπάρχει χώρος για να προσθέσουν την πιο ωραία φωτογραφία της χρονιάς. Αντί για φωτογραφία επίσης θα μπορούσαν να ζωγραφίσουν τον εαυτό τους ή μια σημαντική στιγμή της χρονιάς. 

Κάντε κλικ στο πιο κάτω κουμπί για να το κατεβάσετε δωρεάν.

Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις :

Χαρίστε στους μαθητές ή στα παιδιά σας το νέο ημερολόγιο 2021!

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας με τα παιδιά, έχουμε οργανώσει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά από 9 μηνών μέχρι 4 χρονών.

Survivor party

2020-06-15

Εαν ψάχνεις την δράση στο πάρτι σου, αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα. Πολλά και διαφορετικά αγωνίσματα, στόχοι και ισορροπίες έρχονται στον χώρο που εσύ θα επιλέξεις.

Spa party

2020-06-15

Ένα πάρτι αποκλειστικά για κορίτσια. Μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τα παιδιά αλλά και τους γονείς!

Disco Party

2020-06-13

Το απόλυτο ξεφάντωμα! Χορός, τραγούδι, μουσική, φωτορυθμικά! Αυτές οι 4 λέξεις χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών.

Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας για παιδιά άνω των 6 χρονών. Ομαδικά παιχνίδια, διαγωνισμοί, δοκιμασίες. Μια αξέχαστη εμπειρία για παιδιά, έφηβους και οικογένειες.

Η κατασκευή αυτή αφορά το μάθημα Αγωγής Ζωής-Υγείας ενώ μπορεί να ενταχθεί στα θέματα Υγιεινής Διατροφής και Προσωπικής Υγιεινής. Είναι μια πολύ απλή, όμορφη και γρήγορη κατασκευή για παιδιά όλων των ηλικιών.