Ημερολόγιο 2021!

2021-01-07

Χαρίστε στους μαθητές ή στα παιδιά σας το νέο ημερολόγιο 2021!

Με αφορμή την καινούρια χρονιά, βοηθήστε τα παιδιά να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν ένα ημερολόγιο, ν' αναγνωρίζουν τα βασικά σύμβολα του καιρού και να οργανώνονται καλύτερα.

Το ημερολόγιο αυτό, αποτελείται από 12 έγχρωμες σελίδες, μια για τον κάθε μήνα. Σε αυτό τα παιδιά μπορούν να συμπληρώνουν καθημερινά την ημέρα, τον καιρό και την ημερομηνία. Κάποια σημεία προτείνω να τα κυκλώνουν ενώ άλλα να τα χρωματίζουν. Πλαστικοποιήστε το πακέτο και προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε μαρκαδόρο για ασπροπίνακα και όχι permanent για να μπορείτε να το επαναχρησιμοποιείτε ή να διορθώσετε λάθη που ίσως γίνουν. Τοποθετήστε το σε μια πινακίδα, στον τοίχο, στην πόρτα ή όπου αλλού εσείς θέλετε. 

Κάντε κλικ στο πιο κάτω κουμπί για να το κατεβάσετε εντελώς Δωρεάν!! 

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους!! 


Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις: 

Χαρίστε στους μαθητές ή στα παιδιά σας το νέο ημερολόγιο 2021!

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας με τα παιδιά, έχουμε οργανώσει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά από 9 μηνών μέχρι 4 χρονών.

Survivor party

2020-06-15

Εαν ψάχνεις την δράση στο πάρτι σου, αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα. Πολλά και διαφορετικά αγωνίσματα, στόχοι και ισορροπίες έρχονται στον χώρο που εσύ θα επιλέξεις.

Spa party

2020-06-15

Ένα πάρτι αποκλειστικά για κορίτσια. Μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τα παιδιά αλλά και τους γονείς!

Disco Party

2020-06-13

Το απόλυτο ξεφάντωμα! Χορός, τραγούδι, μουσική, φωτορυθμικά! Αυτές οι 4 λέξεις χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών.

Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας για παιδιά άνω των 6 χρονών. Ομαδικά παιχνίδια, διαγωνισμοί, δοκιμασίες. Μια αξέχαστη εμπειρία για παιδιά, έφηβους και οικογένειες.

Η κατασκευή αυτή αφορά το μάθημα Αγωγής Ζωής-Υγείας ενώ μπορεί να ενταχθεί στα θέματα Υγιεινής Διατροφής και Προσωπικής Υγιεινής. Είναι μια πολύ απλή, όμορφη και γρήγορη κατασκευή για παιδιά όλων των ηλικιών.

Το εκπαιδευτικό υλικό που φιλοξενείται στο ιστολόγιο bee-kids.webnode.gr από την Ιωάννου Ιωάννα, διατίθεται με άδεια Creative                                                                   Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .                                                      © 2018 bee-kids.webnode.gr. All rights reserved. Author Ioanna Ioannou. Cyprus
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!