Μοναδικές ιδέες διακόσμησης Χριστουγεννιάτικων δέντρων με τα παιδιά σας! 

2018-11-22

Έψαξα και σας βρήκα τις πιο όμορφες ιδέες για να στολίσετε φέτος με τα παιδιά σας, το Χριστουγεννιάτικο σας δέντρο!Πρωτότυπες, μοναδικές αλλά και οικονομικές ιδέες για το δέντρο στο σχολείο ή στο σπίτι!

1. Χριστουγεννάτικο δέντρο από Pom Pom!

Αγοράζοντας μόνο μαλλί από το βιβλιοπωλείο μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο δέντρο. Επιλέξτε τα ανάλογα χρώματα που θέλετε για τα στολίδια σας. Μπορείτε επίσης να γράψετε και οτιδήπτε θέλετε. Απλά φτιάξτε pom pom σε πιο μικρό μέγεθος και κολλήστε τα πάνω σε χαρτονάκι στο σχήμα του γράμματος που θέλετε. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ


2. Χριστουγεννιάτικο δέντρο με φωτογραφίες!

Σκέφτεστε να διακοσμήσετε το δέντρο σας με κάποιο πρωτότυπο τρόπο; Στολίστε το δέντρο σας με φωτογραφίες της φετινής χρονιάς με εσάς και τα παιδιά σας. Συζητήστε καθώς στολίζετε το δέντρο με τα παιδιά για τις συγκεκριμένες στιγμές, πως περάσατε, πως νιώθουν κλπ. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσετε μαζί τους για τις αναμνήσεις σας και να βάλετε καινούριους στόχους για τη νέα χρονιά που έρχεται! Μπορείτε επίσης να γράψετε κάτι πάνω σε αυτές, είτε μια ευχή είτε που ήσασταν και με ποιούς στη συγκεκριμένη φωτογραφία. Για τις πιο κάτω φωτογραφίες έχει χρησιμοποιηθεί Polaroid camera η οποία τυπώνει φωτογραφίες στη στιγμή. Για λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.

3. Μοναδική διακόσμηση κάτω από το δέντρο!

Πάνω σε ύφασμα μπορείτε κάθε χρόνο να αποτυπώνεται τα χέρια του παιδιού σας και δίπλα να σημειώνεται το όνομα (αν έχετε πολλά παιδιά!) και τη χρονολογία. Μη διστάσετε να αφήσετε και τα δικά σας αποτυπώματα! Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο! Και για τους εκπαιδευτικούς κάντε το ίδιο με τους μαθητές σας και γράψτε δίπλα τα ονόματα τους. Μπορείτε να το κρατήσετε ως ενθύμιο όταν περάσουν τα Χριστούγεννα.  

4. Διακόσμηση δέντρου μόνο με χειροποίητα στολίδια από τα παιδιά σας!

Οικονομική και πανέμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε το φετινό σας δέντρο, γεμάτη όμορφα συναισθήματα! Φτιάξτε στολίδια μαζί με τα παιδιά ή τους μαθητές σας, γράψτε πίσω το όνομα του παιδιού και τη χρονολογία και στη συνέχεια κρεμάστε τα πάνω στο δεντράκι σας.  Ακόμη, μπορείτε να φτιάξετε και να διακοσμήσετε γράμματα τα οποία θα αντιπροσωπεύουν κάθε συγγενή σας ή κάθε μαθητή σας. Με αυτό τον τρόπο επίσης θα περάσετε όμορφες και εποικοδομητικές στιγμές με τα παιδιά σας. Έτσι το δέντρο σας θα είναι μοναδικό και ξεχωριστό για εσάς και την οικογένειά σας, γεμάτο υπέροχους μικρούς θησαυρούς!

Καλές δουλειές και καλές δημιουργίες εύχομαι!

Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις:

Έψαξα και σας βρήκα τις πιο όμορφες ιδέες για να στολίσετε φέτος με τα παιδιά σας, το Χριστουγεννιάτικο σας δέντρο!Πρωτότυπες, μοναδικές αλλά και οικονομικές ιδέες για το δέντρο στο σχολείο ή στο σπίτι!