Χριστουγεννιάτικο κέικ-ημερολόγιο (Christmas cake calendar) 

2018-11-21

Ψάχνετε για ένα διαφορετικό και πρωτότυπο ημερολόγιο Χριστουγέννων για τα παιδιά ή τους μαθητές σας; Κάτι που να τους τραβήξει το ενδιαφέρον; Πιο  κάτω σας παρουσιάζω το Χριστουγεννιάτικο κέικ-ημερολόγιο που μόλις έχω βγάλει από τον φούρνο!! 

Είναι φτιαγμένο από μικρά τριγωνάκια κέικ τα οποία μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς πολύ εύκολα! Κατεβάστε και τυπώστε το αρχείο που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου, στη συνέχεια κόψτε τα κομματάκια, διπλώστε στις διακεκομμένες γραμμές και κολλήστε με γόμα όπου βλέπετε το σημάδι Χ. Το κέικ αποτελείται από 24 γλυκά κομματάκια και κάθε όροφος έχει 8 κομματάκια. Εγώ τοποθέτησα το κέικ μέσα σε ένα πλαστικό δίσκο για να μπορώ να το μετακινώ εύκολα. 

Αφαιρέστε κάθε μέρα και ένα κομματάκι μέχρι να φτάσουν τα Χριστούγεννα. Τα κουτάκια μπορείτε είτε να τα αφήσετε άδεια είτε να προσθέσετε μέσα σε αυτά ό,τι εσείς προτιμάτε..από γλυκά και καραμέλες μέχρι μικρά παιχνιδάκια, ερωτήσεις, δοκιμασίες ή δραστηριότητες που έχουν σχέση με τα Χριστούγεννα. 


Και καλή σας όρεξη!! 

Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις:

Χαρίστε στους μαθητές ή στα παιδιά σας το νέο ημερολόγιο 2021!

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας με τα παιδιά, έχουμε οργανώσει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά από 9 μηνών μέχρι 4 χρονών.

Survivor party

2020-06-15

Εαν ψάχνεις την δράση στο πάρτι σου, αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα. Πολλά και διαφορετικά αγωνίσματα, στόχοι και ισορροπίες έρχονται στον χώρο που εσύ θα επιλέξεις.

Spa party

2020-06-15

Ένα πάρτι αποκλειστικά για κορίτσια. Μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τα παιδιά αλλά και τους γονείς!

Disco Party

2020-06-13

Το απόλυτο ξεφάντωμα! Χορός, τραγούδι, μουσική, φωτορυθμικά! Αυτές οι 4 λέξεις χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών.

Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας για παιδιά άνω των 6 χρονών. Ομαδικά παιχνίδια, διαγωνισμοί, δοκιμασίες. Μια αξέχαστη εμπειρία για παιδιά, έφηβους και οικογένειες.

Η κατασκευή αυτή αφορά το μάθημα Αγωγής Ζωής-Υγείας ενώ μπορεί να ενταχθεί στα θέματα Υγιεινής Διατροφής και Προσωπικής Υγιεινής. Είναι μια πολύ απλή, όμορφη και γρήγορη κατασκευή για παιδιά όλων των ηλικιών.