Χριστουγεννιάτικος Τροχός μαθηματικών!

2018-11-28

Ο τροχός αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πάρα πολλούς τρόπους! Σας παρουσιάζω δειγματικά κάποιους από αυτούς...

Αρχικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλά για να καταμέτρηση των στολιδιών σε κάθε δεντράκι για τους αριθμούς 1 μέχρι 10. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συμβολική καταγραφή των αριθμών 1-10 όπως και για καταγραφή του προηγούμενου και επόμενου αριθμού. Ακόμη, αν χρησιμοποιήσετε μανταλάκια στα οποία γράψετε πάνω τους αριθμούς 1-10 μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για αντιστοίχηση. 

Πώς μπορείτε να τον φτιάξετε; Είναι απλό! Αποθηκεύστε το αρχείο (εντελώς δωρεάν!!!) κάνοντας κλικ στο κουμπί που βρίσκεται κάτω από το βίντεο και τυπώστε το υλικό. Ακολούθως, κόψτε το και βγάλτε μια μικρή τρύπα στο κέντρο (εγώ χρησιμοποίησα χαρτοκόπτη). Στη συνέχεια περάστε στη μέση ένα στρογγυλό συνδετήρα χαρτιού (Roundhead paper fasteners) και κολλήστε το αστέρι με υγρή γόμα ή με σιλικόνη. Για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα πλαστικοποιήστε τους τροχούς! Και...ο τροχός σας είναι έτοιμος!! 

Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις:

Χαρίστε στους μαθητές ή στα παιδιά σας το νέο ημερολόγιο 2021!

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας με τα παιδιά, έχουμε οργανώσει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά από 9 μηνών μέχρι 4 χρονών.

Survivor party

2020-06-15

Εαν ψάχνεις την δράση στο πάρτι σου, αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα. Πολλά και διαφορετικά αγωνίσματα, στόχοι και ισορροπίες έρχονται στον χώρο που εσύ θα επιλέξεις.

Spa party

2020-06-15

Ένα πάρτι αποκλειστικά για κορίτσια. Μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τα παιδιά αλλά και τους γονείς!

Disco Party

2020-06-13

Το απόλυτο ξεφάντωμα! Χορός, τραγούδι, μουσική, φωτορυθμικά! Αυτές οι 4 λέξεις χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών.

Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας για παιδιά άνω των 6 χρονών. Ομαδικά παιχνίδια, διαγωνισμοί, δοκιμασίες. Μια αξέχαστη εμπειρία για παιδιά, έφηβους και οικογένειες.

Η κατασκευή αυτή αφορά το μάθημα Αγωγής Ζωής-Υγείας ενώ μπορεί να ενταχθεί στα θέματα Υγιεινής Διατροφής και Προσωπικής Υγιεινής. Είναι μια πολύ απλή, όμορφη και γρήγορη κατασκευή για παιδιά όλων των ηλικιών.