Φθινοπωρινή κατασκευή: Ήλιος από φύλλα

2018-10-09

Μετά από μια πολύ όμορφη εκδρομή στο βουνό, και αφού είχα μαζέψει αρκετά φύλλα από το δάσος, σκέφτηκα να φτιάξω μια κατασκευή. Το αποτέλεσμα θα το δείτε στο βίντεο. Αν κι εσείς θέλετε να δοκιμάσετε να φτιάξετε τον Φθινοπωρινό ήλιο από φύλλα ακολουθήστε τις πιο κάτω οδηγίες:

Υλικά: 

Έντυπο υλικό (μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν - έγχρωμο ή μαυρόασπρο- στο τέλος του άρθρου). Καλύτερα τυπώστε σε χαρτονάκι για να είναι πιο ανθεκτικό.

Ξυλάκι (chop stick)

Γόμα

Φύλλα αποξηραμένα


Εκτέλεση: 

Κόψτε τους ήλιους από το έντυπο υλικό. Κολλήστε τα φύλλα πίσω από τον ένα ήλιο. Τοποθετήστε τα γύρω γύρω χρησιμοποιώντας τη γόμα και στη συνέχεια κολλήστε το ξυλάκι. Απλώστε τη γόμα και στον δεύτερο ήλιο και κολλήστε τον από πάνω. Αφήστε να στεγνώσει. Έτοιμος!

*Στη μαυρόασπρη εκδοχή αφήστε τα παιδιά να τον ζωγραφίσουν!


Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις :


Χαρίστε στους μαθητές ή στα παιδιά σας το νέο ημερολόγιο 2021!

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας με τα παιδιά, έχουμε οργανώσει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά από 9 μηνών μέχρι 4 χρονών.

Survivor party

2020-06-15

Εαν ψάχνεις την δράση στο πάρτι σου, αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα. Πολλά και διαφορετικά αγωνίσματα, στόχοι και ισορροπίες έρχονται στον χώρο που εσύ θα επιλέξεις.

Spa party

2020-06-15

Ένα πάρτι αποκλειστικά για κορίτσια. Μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τα παιδιά αλλά και τους γονείς!

Disco Party

2020-06-13

Το απόλυτο ξεφάντωμα! Χορός, τραγούδι, μουσική, φωτορυθμικά! Αυτές οι 4 λέξεις χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών.

Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας για παιδιά άνω των 6 χρονών. Ομαδικά παιχνίδια, διαγωνισμοί, δοκιμασίες. Μια αξέχαστη εμπειρία για παιδιά, έφηβους και οικογένειες.

Η κατασκευή αυτή αφορά το μάθημα Αγωγής Ζωής-Υγείας ενώ μπορεί να ενταχθεί στα θέματα Υγιεινής Διατροφής και Προσωπικής Υγιεινής. Είναι μια πολύ απλή, όμορφη και γρήγορη κατασκευή για παιδιά όλων των ηλικιών.