Οι στόχοι μου για τη νέα χρονιά!

2019-01-06

Εκμεταλλευτείτε την νέα χρονιά για να θέσετε καινούριου στόχους με τα παιδιά. Συζητήστε για τους παλιούς αλλά και για τους νέους. Αυτό όχι μόνο θα σας φέρει πιο κοντά αλλά θα βοηθήσει και τα παιδιά ή τους μαθητές σας στην ζωή τους. Η καταγραφή των στόχων, η υπενθύμισή τους και η επιβράβευση είναι τρία σημαντικά στοιχεία που θα πρέπει να έχετε πάντοτε στο μυαλό σας. 

Στο φύλλο εργασίας αυτό τα παιδιά καλούνται να φανταστούν και να ζωγραφίσουν τον εαυτό τους την νέα χρονιά που μπήκε, να σκεφτούν και να γράψουν τι καινούριο θα ήθελαν να δοκιμάσουν, να μάθουν, ποιόν τόπο να επισκεφθούν και τι να κάνουν. Επίσης, τους ζητείται να καταγράψουν τι θα ήθελαν να αλλάξουν και τι να βελτιώσουν στο εαυτό τους ενώ στο τέλος καλούνται να θέσουν τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο στόχο γι' αυτούς για την χρονιά αυτή! 

Όταν ένα παιδί μάθει να θέτει τους κατάλληλους στόχους γι' αυτό και να τους κατακτά τότε όχι μόνο θα προσπαθεί ακόμη περισσότερο και δε θα φοβάται να αποτύχει αλλά θα έχει αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία! 

Κάντε κλικ στο πιο κάτω κουμπί για να κατεβάσετε το αρχείο!

Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις :

Χαρίστε στους μαθητές ή στα παιδιά σας το νέο ημερολόγιο 2021!

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας με τα παιδιά, έχουμε οργανώσει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά από 9 μηνών μέχρι 4 χρονών.

Survivor party

2020-06-15

Εαν ψάχνεις την δράση στο πάρτι σου, αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα. Πολλά και διαφορετικά αγωνίσματα, στόχοι και ισορροπίες έρχονται στον χώρο που εσύ θα επιλέξεις.

Spa party

2020-06-15

Ένα πάρτι αποκλειστικά για κορίτσια. Μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τα παιδιά αλλά και τους γονείς!

Disco Party

2020-06-13

Το απόλυτο ξεφάντωμα! Χορός, τραγούδι, μουσική, φωτορυθμικά! Αυτές οι 4 λέξεις χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών.

Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας για παιδιά άνω των 6 χρονών. Ομαδικά παιχνίδια, διαγωνισμοί, δοκιμασίες. Μια αξέχαστη εμπειρία για παιδιά, έφηβους και οικογένειες.

Η κατασκευή αυτή αφορά το μάθημα Αγωγής Ζωής-Υγείας ενώ μπορεί να ενταχθεί στα θέματα Υγιεινής Διατροφής και Προσωπικής Υγιεινής. Είναι μια πολύ απλή, όμορφη και γρήγορη κατασκευή για παιδιά όλων των ηλικιών.