Κατασκευή: Φθινοπωρινό δέντρο με ξηρούς καρπούς

2018-10-29

Ψάχνετε πως να απασχολήσετε τα μικρά σας; Θέλετε κάτι εύκολο και οικονομικό; Σας έχω τη λύση!

Με θέμα το Φθινόπωρο πιο κάτω θα βρείτε μια όμορφη κατασκευή δέντρου για όλες τις ηλικίες. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να εκτυπώσετε το ΔΩΡΕΑΝ έντυπο υλικό, λίγους ξηρούς καρπούς και γόμα. Παρακολουθήστε το πιο κάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο με το έντυπο υλικό εντελώς δωρεάν πατώντας στο κουμπί κάτω από το βίντεο για "λήψη".

Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις:

Χαρίστε στους μαθητές ή στα παιδιά σας το νέο ημερολόγιο 2021!

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας με τα παιδιά, έχουμε οργανώσει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά από 9 μηνών μέχρι 4 χρονών.

Survivor party

2020-06-15

Εαν ψάχνεις την δράση στο πάρτι σου, αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα. Πολλά και διαφορετικά αγωνίσματα, στόχοι και ισορροπίες έρχονται στον χώρο που εσύ θα επιλέξεις.

Spa party

2020-06-15

Ένα πάρτι αποκλειστικά για κορίτσια. Μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τα παιδιά αλλά και τους γονείς!

Disco Party

2020-06-13

Το απόλυτο ξεφάντωμα! Χορός, τραγούδι, μουσική, φωτορυθμικά! Αυτές οι 4 λέξεις χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών.

Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας για παιδιά άνω των 6 χρονών. Ομαδικά παιχνίδια, διαγωνισμοί, δοκιμασίες. Μια αξέχαστη εμπειρία για παιδιά, έφηβους και οικογένειες.

Η κατασκευή αυτή αφορά το μάθημα Αγωγής Ζωής-Υγείας ενώ μπορεί να ενταχθεί στα θέματα Υγιεινής Διατροφής και Προσωπικής Υγιεινής. Είναι μια πολύ απλή, όμορφη και γρήγορη κατασκευή για παιδιά όλων των ηλικιών.