Διαδραστικό παιχνίδι πρόσθεσης

2018-11-06

Διαδραστικό παιχνίδι πρόσθεσης μονοψήφιων 1-6 με ζάρια. Στο παιχνίδι αυτό τα παιδιά καλούνται να ρίξουν τα ζάρια και να τα τοποθετήσουν στο κάθε μήλο. Στη συνέχεια πρέπει να τοποθετήσουν στο μεγάλο δέντρο τον αριθμό που αντιστοιχεί στο κάθε ένα και στο τέλος να τοποθετήσουν στο μικρό δέντρο το μήλο στο οποίο αναγράφεται το άθροισμα των ζαριών. 

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι δύο ζάρια. Στη συνέχεια κατεβάστε, εκτυπώστε το υλικό και κόψτε τα μήλα. Για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα του υλικού καλό είναι να το πλαστικοποιήσετε. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακολουθήστε το βίντεο. Μπορείτε να κατεβάσετε το υλικό κάνοντας κλικ στο κουμπί κάτω από το βίντεο. 

Πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο για να γίνετε συνδρομητές στο κανάλι μας στο Youtube (δωρεάν) και να παρακολουθείτε πρώτοι τα νέα βιντεάκια.

 https://www.youtube.com/channel/UCyZpUPyIAyUtS9AGXqBzn_A 

Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις:

Χαρίστε στους μαθητές ή στα παιδιά σας το νέο ημερολόγιο 2021!

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας με τα παιδιά, έχουμε οργανώσει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά από 9 μηνών μέχρι 4 χρονών.

Survivor party

2020-06-15

Εαν ψάχνεις την δράση στο πάρτι σου, αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα. Πολλά και διαφορετικά αγωνίσματα, στόχοι και ισορροπίες έρχονται στον χώρο που εσύ θα επιλέξεις.

Spa party

2020-06-15

Ένα πάρτι αποκλειστικά για κορίτσια. Μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τα παιδιά αλλά και τους γονείς!

Disco Party

2020-06-13

Το απόλυτο ξεφάντωμα! Χορός, τραγούδι, μουσική, φωτορυθμικά! Αυτές οι 4 λέξεις χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών.

Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας για παιδιά άνω των 6 χρονών. Ομαδικά παιχνίδια, διαγωνισμοί, δοκιμασίες. Μια αξέχαστη εμπειρία για παιδιά, έφηβους και οικογένειες.

Η κατασκευή αυτή αφορά το μάθημα Αγωγής Ζωής-Υγείας ενώ μπορεί να ενταχθεί στα θέματα Υγιεινής Διατροφής και Προσωπικής Υγιεινής. Είναι μια πολύ απλή, όμορφη και γρήγορη κατασκευή για παιδιά όλων των ηλικιών.