Καρτούλα για την αγάπη!

2019-02-08

Πλησιάζουν οι 14 Φεβρουαρίου, ημέρα αφιερωμένη σε όσους αγαπούν και αγαπιούνται! Όχι μόνο στα ερωτευμένα ζευγάρια αλλά σε όλο τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους. Δέστε το σαν μια ακόμη ευκαιρία για να εκφράσετε την αγάπη σας και τα συναισθήματά σας στα κοντινά σας άτομα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αυτή και αντί να αγοράσετε κι άλλα δώρα, φτιάξτε μια υπέροχη καρτούλα μαζί με τα παιδιά σας. Στη συνέχεια μπορείτε να την χαρίσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο! 

Την ίδια στιγμή όμως, η συγκεκριμένη καρτούλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες περιστάσεις όπως είναι η γιορτή της μητέρας ή του πατέρα, κάποια γενέθλια αγαπημένου προσώπου αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή θέλουμε απλά να εκφράσουμε την αγάπη μας!


Για να φτιάξετε την καρτούλα αρχικά κάντε κλικ στο πιο κάτω κουτί για να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια τυπώστε το αρχείο. 

Στη φωτογραφία θα δείτε ότι εγώ έχω τυπώσει τις πρώτες σελίδες πάνω σε κόκκινο χαρτί ενώ την τελευταία σελίδα σε άσπρο χαρτονάκι. Τις πρώτες σελίδες μπορείτε να τις τυπώσετε σε ότι χρώμα χαρτί επιθυμείτε. Αυτό που θα σας πρότεινα είναι να τυπώσετε τη σελίδα με τη γη σε σκληρό χαρτονάκι για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα όταν θα γυρίζει. Εκτός από το έντυπο υλικό θα χρειαστείτε: γόμα stick, ψαλίδι, χρώματα και στρογγυλό συνδετήρα χαρτιού (Roundhead paper fasteners)

Στη συνέχεια, κόψτε την καρδούλα από την πρώτη σελίδα και αφήστε το περίγραμμα. Διπλώστε την στη μέση με τρόπο που να φαίνονται τα λόγια στην εξωτερική πλευρά  της κάρτας.

 Ακολούθως, κόψτε τη δεύτερη σελίδα στη μέση (πάνω στη γραμμή) και κολλήστε το μέρος που αναγράφονται τα λόγια πάνω στο εσωτερικό μέρος της πρώτης σελίδας (με την καρδούλα). 

Έπειτα, κόψτε και χρωματίστε τη γΗ. Τέλος, τρυπήστε τη γη στη μέση και το εσωτερικό μέρος της καρτούλας και περάστε μεταξύ τους το στρογγυλό συνδετήρα χαρτιού

Η καρτούλα είναι έτοιμη!! 


Η αγάπη όλα τα υπομένει,

η αγάπη όλα τα ελπίζει. 

Δίνει ζωή στην οικουμένη,

κι η γη γυρίζει, κι η γη γυρίζει. 

Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις: 

Χαρίστε στους μαθητές ή στα παιδιά σας το νέο ημερολόγιο 2021!

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας με τα παιδιά, έχουμε οργανώσει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά από 9 μηνών μέχρι 4 χρονών.

Το εκπαιδευτικό υλικό που φιλοξενείται στο ιστολόγιο bee-kids.webnode.gr από την Ιωάννου Ιωάννα, διατίθεται με άδεια Creative                                                                   Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .                                                      © 2018 bee-kids.webnode.gr. All rights reserved. Author Ioanna Ioannou. Cyprus
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!