Ζάρια γυμναστικής με μιμήσεις ζώων

2018-11-05

Ένας διασκεδαστικός τρόπος για ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων στο σπίτι και στο σχολείο! 

Χρησιμοποιείστε τα ζάρια έτσι ώστε να μιμηθείτε μαζί με τα παιδιά κινήσεις 12 διαφορετικών ζώων. Εξασκηθείτε στις έννοιες αργά-γρήγορα αλλά και στα διαφορετικά επίπεδα (στο πάτωμα, σκυφτοί, στις μύτες των ποδιών κλπ). Χρησιμοποιήστε αν θέλετε μουσική και μιμηθείτε τους ήχους κάθε ζώου.  

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε, να εκτυπώσετε και να φτιάξετε τους κύβους. Η συναρμολόγηση του κύβου είναι απλή. Κόψτε ολόκληρο το σχήμα του κύβου, διπλώστε κατά μήκος των γραμμών όπου συναντάτε κάθε χρώμα, κολλήστε τις ανοιχτόχρωμες άκρες και συναρμολογήστε το. Στο αρχείο περιλαμβάνονται δύο διαφορετικοί κύβοι. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να τους τυπώσετε σε Α3 χαρτονάκι. 

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και καλή σας διασκέδαση! Τα παιδιά σίγουρα θα ενθουσιαστούν. 

Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις:

Χαρίστε στους μαθητές ή στα παιδιά σας το νέο ημερολόγιο 2021!

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας με τα παιδιά, έχουμε οργανώσει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά από 9 μηνών μέχρι 4 χρονών.

Survivor party

2020-06-15

Εαν ψάχνεις την δράση στο πάρτι σου, αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα. Πολλά και διαφορετικά αγωνίσματα, στόχοι και ισορροπίες έρχονται στον χώρο που εσύ θα επιλέξεις.

Spa party

2020-06-15

Ένα πάρτι αποκλειστικά για κορίτσια. Μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τα παιδιά αλλά και τους γονείς!

Disco Party

2020-06-13

Το απόλυτο ξεφάντωμα! Χορός, τραγούδι, μουσική, φωτορυθμικά! Αυτές οι 4 λέξεις χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών.

Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας για παιδιά άνω των 6 χρονών. Ομαδικά παιχνίδια, διαγωνισμοί, δοκιμασίες. Μια αξέχαστη εμπειρία για παιδιά, έφηβους και οικογένειες.

Η κατασκευή αυτή αφορά το μάθημα Αγωγής Ζωής-Υγείας ενώ μπορεί να ενταχθεί στα θέματα Υγιεινής Διατροφής και Προσωπικής Υγιεινής. Είναι μια πολύ απλή, όμορφη και γρήγορη κατασκευή για παιδιά όλων των ηλικιών.