Πρόγραμμα για το διάβασμα στο σπίτι

2018-10-11

Σε συνέχεια του άρθρου στο οποίο αναφέρθηκα για το πως να γίνει ευκολότερο το διάβασμα στο σπίτι, έχω φτιάξει ένα διάγραμμα για περισσότερη βοήθεια. 

Στο διάγραμμα αυτό μπορείτε να συμπληρώνετε τα μαθήματα του παιδιού σας ή και να τα συμπληρώνει το ίδιο το παιδί. Έτσι θα μπορείτε πιο εύκολα να ελέγχετε αν έχει ολοκληρώσει την κατ'οίκον μελέτη του και την ίδια στιγμή δε θα ξεχνάει ούτε το παιδί σας τι πρέπει να κάνει. Μπορείτε είτε να τυπώνετε ένα κάθε βδομάδα είτε να το πλαστικοποιήσετε και να γράφετε τα μαθήματα με μαρκαδόρο για μεγαλύτερη διάρκεια. 

Καλό διάβασμα! 

Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις:

Χαρίστε στους μαθητές ή στα παιδιά σας το νέο ημερολόγιο 2021!

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας με τα παιδιά, έχουμε οργανώσει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά από 9 μηνών μέχρι 4 χρονών.

Survivor party

2020-06-15

Εαν ψάχνεις την δράση στο πάρτι σου, αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα. Πολλά και διαφορετικά αγωνίσματα, στόχοι και ισορροπίες έρχονται στον χώρο που εσύ θα επιλέξεις.

Spa party

2020-06-15

Ένα πάρτι αποκλειστικά για κορίτσια. Μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τα παιδιά αλλά και τους γονείς!

Disco Party

2020-06-13

Το απόλυτο ξεφάντωμα! Χορός, τραγούδι, μουσική, φωτορυθμικά! Αυτές οι 4 λέξεις χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών.