Παιχνίδι γυμναστικής με ζάρια!

2018-12-10

Αυτοί οι κύβοι μπορεί να είναι η λύση για τους γονείς με δραστήρια παιδιά στο σπίτι! Γυμναστείτε, περάστε όμορφα μαζί με τα παιδιά σας ενώ έξω βρέχει και αξιοποιήστε όλη αυτή την ενέργεια με εποικοδομητικό τρόπο! Την ίδια στιγμή για τους εκπαιδευτικούς είναι ένας εναλλακτικός τρόπος γυμναστικής για παιδιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προθέρμανση των παιδιών που σίγουρα θα βοηθήσει να τους κρατήσετε το ενδιαφέρον!

Το αρχείο περιλαμβάνει δύο ζάρια. Στο πρώτο ζάρι, υπάρχουν εικόνες παιδιών όπου παρουσιάζονται οι ασκήσεις ενώ κάτω από τις εικόνες υπάρχει και επεξήγηση. Στο δεύτερο ζάρι, υπάρχουν αριθμοί από το 1 μέχρι το 6. Μπορείτε να γυμναστείτε αρχικά με το ένα ζάρι, όπου παρουσιάζονται οι ασκήσεις, για να δουν τα παιδιά τι ακριβώς πρέπει να κάνουν σε κάθε άσκηση. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το δεύτερο ζάρι. Όποιος αριθμός έρθει στο ζάρι τόσες είναι και οι επαναλήψεις που θα πρέπει να κάνει το κάθε παιδί την συγκεκριμένη άσκηση. Για μεγαλύτερες ομάδες παιδιών μη διστάσετε να χωριστείτε σε ομάδες. Κάντε το παιχνίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον χρησιμοποιώντας και χρονόμετρο!

Αποθηκεύστε το αρχείο στον υπολογιστή και τυπώστε το σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε σκληρό χαρτονάκι για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Έπειτα κόψτε το γύρω-γύρω και κολλήστε τις ακρούλες. Τόσο απλά! 

Καλή γυμναστική!! Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις:

Χαρίστε στους μαθητές ή στα παιδιά σας το νέο ημερολόγιο 2021!

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας με τα παιδιά, έχουμε οργανώσει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά από 9 μηνών μέχρι 4 χρονών.

Survivor party

2020-06-15

Εαν ψάχνεις την δράση στο πάρτι σου, αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα. Πολλά και διαφορετικά αγωνίσματα, στόχοι και ισορροπίες έρχονται στον χώρο που εσύ θα επιλέξεις.

Spa party

2020-06-15

Ένα πάρτι αποκλειστικά για κορίτσια. Μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τα παιδιά αλλά και τους γονείς!

Disco Party

2020-06-13

Το απόλυτο ξεφάντωμα! Χορός, τραγούδι, μουσική, φωτορυθμικά! Αυτές οι 4 λέξεις χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών.

Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας για παιδιά άνω των 6 χρονών. Ομαδικά παιχνίδια, διαγωνισμοί, δοκιμασίες. Μια αξέχαστη εμπειρία για παιδιά, έφηβους και οικογένειες.

Η κατασκευή αυτή αφορά το μάθημα Αγωγής Ζωής-Υγείας ενώ μπορεί να ενταχθεί στα θέματα Υγιεινής Διατροφής και Προσωπικής Υγιεινής. Είναι μια πολύ απλή, όμορφη και γρήγορη κατασκευή για παιδιά όλων των ηλικιών.

Τα καρναβάλια πλησιάζουν κι όλοι ψάχνουμε ιδέες για αποκριάτικα κοστούμια για εμάς και τα παιδιά μας. Πως θα σας φαινόταν όμως, να στολίσετε και το παιδικό καροτσάκι στο ίδιο θέμα με την στολή του παιδιού σας; Κάποιοι το έχουν σκεφτεί ήδη!

Πολύ συχνά, ιδιαίτερα στο νηπιαγωγείο, μας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε με διάφορες αντίθετες έννοιες. Πιο κάτω, έχω φτιάξει για εσάς 32 διαφορετικές αντίθετες έννοιες οι οποίες αναπαριστούνται σε εικονική και λεκτική μορφή. Αποθηκεύστε και τυπώστε τις. Για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα πλαστικοποιήστε τις.

Πλησιάζουν οι 14 Φεβρουαρίου, ημέρα αφιερωμένη σε όσους αγαπούν και αγαπιούνται! Όχι μόνο στα ερωτευμένα ζευγάρια αλλά σε όλο τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους. Δέστε το σαν μια ακόμη ευκαιρία για να εκφράσετε την αγάπη σας και τα συναισθήματά σας στα κοντινά σας άτομα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αυτή και αντί να αγοράσετε κι άλλα δώρα, φτιάξτε μια...