Τα πιο όμορφα και υγιεινά κεραστικά για το σχολείο!

2018-11-06

Σε λίγο καιρό είναι η γιορτή ή τα γενέθλια του παιδιού σας; Σκέφτεστε τι θα χαρίσετε στους συμμαθητές του παιδιού σας στο σχολείο; Ψάχνετε για κάτι πρωτότυπο αλλά και υγιεινό ταυτόχρονα; Σας έχω μαζέψει αρκετές ιδέες που νομίζω θα σας βοηθήσουν πολύ!

Αρχικά αξιοποιήστε τα φρούτα με ένα πιο δημιουργικό τρόπο! Μη φοβηθείτε να ζωγραφίσετε πάνω στη φλούδα τους ή να κολλήσετε διάφορα υλικά. Την ίδια στιγμή, μαζί με το φρούτο μπορείτε να χαρίσετε και ένα μικρό δωράκι στα παιδιά. Τυλίξτε τα σε μικρά σακουλάκια με ένα όμορφο φιογκάκι ή τοποθετήστε τα όλα μαζί σε ένα καλαθάκι. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε διάφορες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να εμπνευστείτε! 

Για παράδειγμα χρησιμοποιώντας τις μπανάνες μπορείτε να τις κάνετε να μοιάζουν με βαρκούλες ενώ πάνω τους μπορείτε να προσθέσετε για δωράκια μικρές δακτυλοκουκλες, δρόμο με αυτοκινητάκια, σκύλο, δράκο, ιππόκαμπο, μαϊμού, πειρατή κλπ!  

Ιδέες με μανταρίνια, μήλα και αχλάδια! Εύκολα και σούπερ υγιεινά! 

Άλλοι τρόποι είναι να τοποθετήσετε τα φρούτα σε ποτηράκια τα οποία έχετε διακοσμήσει, μαζί με ένα κουταλάκι, να φτιάξετε πυραύλους φρούτων με το θέμα της τούρτας σας, κάμπιες, βαγόνια τρένου και μέσα να τοποθετήσετε ότι φρούτο θέλετε μαζί με μικρό δωράκι της επιλογής σας, αερόστατα από μικρά κουτάκια, καλαμάκια και μπαλόνια. 

Εαν πάλι δεν προτιμάτε τα φρούτα μπορείτε να δώσετε ριζογκοφρέτες, σιταροπούλες, τσιπς μπανάνας, λαχανικά, τυράκι, μπάρες δημητριακών ή σαντουιτσάκια. 

Χρόνια πολλά σε όλους! Και καλή σας όρεξη :)

Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις:

Τα καρναβάλια πλησιάζουν κι όλοι ψάχνουμε ιδέες για αποκριάτικα κοστούμια για εμάς και τα παιδιά μας. Πως θα σας φαινόταν όμως, να στολίσετε και το παιδικό καροτσάκι στο ίδιο θέμα με την στολή του παιδιού σας; Κάποιοι το έχουν σκεφτεί ήδη!

Με αφορμή την ημέρα των γραμμάτων αποφάσισα να κάνω μια έρευνα στο διαδίκτυο, να μαζέψω και να σας παρουσιάσω όλες τις δωρεάν ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες με Ελληνικά παραμύθια που μπορούσα να βρω. Αν έχω αφήσει κάποια έξω ενημερώστε με και πολύ ευχαρίστως να την προσθέσω κι αυτή.

Με απλά υλικά τα οποία έχετε στο σπίτι, πολύ πιο εύκολα απ' όσο φαντάζεστε, μπορείτε να απασχολήσετε τα παιδιά σας για ατελείωτες ώρες. Πιο κάτω σας παρουσιάζω μερικές ιδέες που μπορεί να σας εμπνεύσουν για να δημιουργήσετε κι εσείς ακόμη περισσότερα παιχνίδια για τα παιδιά σας.

Αναρωτιέστε τι να κάνετε με τα παιδιά σας τις δύσκολες εκείνες μέρες που πρέπει να παραμείνετε μέσα στο σπίτι; Ψάχνετε τρόπους για να μ βαριούνται τα παιδιά σας στο σπίτι και να απελευθερώσουν όλη αυτή την ενέργεια που έχουν χωρίς να γίνεται ένα χάος στο σπίτι; Η λύση είναι εδώ! Σας έχω φτιάξει μια λίστα με κάποια από τα πιο...